Metode de plata


Plata in numerar

Pentru comenzile online plata cu numerar se face in lei si integral curierului care livreaza coletul cu produsele comandate de catre Dvs.

 

Plata prin card

Pentru comenzile online, se poate alege metoda de plata prin card. Dupa completarea formularului de comanda veti fi directionat catre site-ul procesatorilor de carduri bancare Euplatesc si MobilPay unde va trebui sa va completati datele cardului dumneavoastra. SC NIMAR KIDS SRL nu are acces la datele dumneavoastra bancare.

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

 

  Produsul a fost adaugat in cos